Restorant 4 Stinet

Eshte shume e rendesishme te jesh inovativ, dhe ti pershtatesh kohes, por ne deshirojme gjithashtu te ruajme identitetin dhe historine e vendit tone. Puna me profesionalizem, dhe aftesia e te qenurit inovativ, bazuar ne tradite

Piceri 4 Stinet

Piceria ofron mbi 60 lloje picash. Picat qe ne sherbejme jane te holla dhe pjekja speciale i ben ato te vecanta jo vetem ne qytetin e Durresit. Shume nga klientet tane na vizitojne ne fundjave enkas per te provuar picen e shijshme

Rreth Nesh

Restorant 4 Stinet, pasqyron nje filozofi gatimi inovative, nderkohe qe ruan kulturen dhe traditat e qytetit te Durresit. I pozicionuar ne shetitoren e Vollges, restoranti i jep mundesine klienteve te shijojne bukurine dhe qetesine e bregdetit