Rreth Nesh

Rreth Restorant 4 Stinet

Restorant 4 STINET eshte nje histori mikpritjeje prej me shume se 13 vitesh. Te gjithe klientet qe na vizitojne, perfshihen jo vetem ne nje eksperience kulinarie por edhe emocionale. Restorant 4 Stinet, qe nga viti 2003, pasqyron nje filozofi gatimi inovative, nderkohe qe ruan kulturen lokale te ushqimit dhe traditat e qytetit te Durresit.

I pozicionuar ne shetitoren e Vollges, restoranti i jep mundesine klienteve te shijojne bukurine dhe qetesine e bregdetit shqiptar.

 

Foto nga restoranti