Filozofia Gatimit

Filozofia e Gatimit

Eshte shume e rendesishme te jesh inovativ, dhe ti pershtatesh kohes, por ne deshirojme gjithashtu te ruajme identitetin dhe historine e vendit tone. Puna me profesionalizem, dhe aftesia e te qenurit inovativ, bazuar ne tradite, jane nje menyre e mire per te ndare vlerat e kulturen e ketij vendi me te gjithe boten.

Kuzhina ofron nje larmi antipastash toke dhe deti, pjata te para dhe te dyta me baze mishi ose peshku. Krudot e peshkut, kombinimet e pastave me baze peshku, jane nder pjatat me te pelqyera te klienteve tane, shqiptare dhe te huaj.

Ne restorant kemi afersisht 100 lloje vererash qe vijne nga e gjithe bota, te kuqe, te bardha, rose e te gazuara. Disa prej tyre jane vertet te rralla dhe pershtaten kendshem me pjatat qe ne sherbejme.